Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1626 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Zuzu napisał:
Po co karmić trolla?

Gdzie są rodzice ja sie pytam?!?!

Pozwolenie na podłączenie internetu powinno być obłożone większymi restrykcjami niż na broń!!!
zastanawia mnie jedna rzecz, czemu ludzie wybierają opcje cytuj jak post jest zaraz nad ich wypocinami? (więcej punktów do lansu i balansu ma sie wtedy?) (kto mi odkupi nowego scroll-a w myszce, no kto?)

zeby bylo sie nad czym zastanawiac..... na przyklad.... wlasnie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Zuzu napisał:
Po co karmić trolla?

Pozwolenie na podłączenie internetu powinno być obłożone większymi restrykcjami niż na broń!!!
zastanawia mnie jedna rzecz, czemu ludzie wybierają opcje cytuj jak post jest zaraz nad ich wypocinami? (więcej punktów do lansu i balansu ma sie wtedy?) (kto mi odkupi nowego scroll-a w myszce, no kto?)

Nie denerwuj się, zapomnieli Ci powiedzieć dokąd poszli? Nie przejmuj się, może wrócą.
Ludzie wybierają opcję cytuj, ponieważ zawiązał się spisek mający na celu wykończenie twojej myszy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Nie wrócą i już.

Prorok jakiś ze mnie czy co?

/
/
/
/
wypociny
LOL :C
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Zuzu napisał:
Nie wrócą i już.

Prorok jakiś ze mnie czy co?

/
/
/
/
wypociny
LOL :C

Przewidziałeś, że nie wrócą. Fakt, prorok.
Czasem bywa też i tak:
       Cytat: "wypociny"
                     //
                    //
                   //
                  //
                 //
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
a co dopiero mają powiedzieć osoby, które mają myszki bez scroll'a?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Po co karmić trolla?

na autoportret to se zaloz wlasny temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
Zuzu napisał:
Po co karmić trolla?

odsyłam do wątku Pytanko o podatek/skattekot 2010
www.mojanorwegia.pl/forum/view/praca%2c_...0skattekot_2010.html

tam dopiero myszka-scroll wariuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Paris Hilton
(Hiłton)
Wiking
Oh wariacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Hiłton napisał:
Oh wariacje
Hilton jest "boska" w każdym wątku tak jak ta ta prawdziwa Hilton na MTV (chyba).
Masakra. Spadam na inne forum bo po po 4000 km drogi z Lofotów do pl mam słabe nerwy zwłaszcza jak sobie przypomnę te zakręty po 180 stopni i mróz w okolicy Tronthaim -30 stopni oraz przegub w moim aucie za 250 zł (bez robocizny) do wymiany. Czasami żałuję ,że kupiłam Volvo, ale też wiem, że po tej trasie inny samochód miałby może poważniejsze naprawy albo przed granicą szwedzką podziękowałby za współpracę. Piękna ta Norwegia ale i straszna zarazem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok